Posem el punt final al projecte Menjadrets a l’Escola Àgora

L’alumnat de Cicle Mitjà de l’Escola Àgora ha arribat al final del projecte MenjaDrets, una iniciativa socioeducativa centrada en l’alimentació saludable i de proximitat que els ha acompanyat durant tot el curs escolar 2019-20. Per acabar les activitats, hem celebrat la cloenda fent un recorregut per totes les activitats, que malgrat el confinament han tirat endavant. Mitjançant una trobada virtual, infants, mestres, famílies, la Idania i l’Adrià i la Maria, tècniques de Desos, hem recordat tot el que els nens i nenes ha après durant les activitats realitzades.

Durant dues trobades de mitja hora, les nenes i nens de 3r i 4t han repassat tots els tallers del projecte, mostrant fotografies o il·lustracions que ha fet l’alumnat o que ens ha enviat durant el confinament. Tot seguit, els infants han format part d’una dinàmica en què havien d’escriure en un paper una paraula amb la qual defineixen el projecte i el curs en general. Les reflexions condensades en un sol mot que ha mostrat l’alumnat han sigut molt interessants i descriuen perfectament l’objectiu del projecte.

Vols saber-ne més?

Les activitats formen part del projecte educatiu Menjadrets, una iniciativa d’Educació per a la Justícia Global que impulsem al districte de Nou Barris gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu: motivar l’alumnat a investigar què són les fruites i verdures, la procedència d’aquestes i la cadena que segueixen aquests aliments fins a arribar al menjador escolar.