Descobrim l’origen de les verdures del menjador de l’Escola Àgora

D’on vénen les fruites i verdures que mengen les nenes i nens al menjador de l’Escola Àgora? L’alumnat de 3r i 4t del centre educatiu ha creat un mural amb un mapamundi i un altre mapa de l’estat espanyol per marcar l’origen dels aliments que han descobert durant les últimes setmanes de feina.

Amb aquesta nova activitat, l’alumnat ha continuat la investigació sobre l’origen de les fruites i verdures que arriben al menjador escolar, una de les missions que els va encarregar la Idania durant la primera visita a l’escola. La construcció del mapa serveix per investigar la cadena per la qual recorren els productes abans d’arribar al menjador.

L’alumnat ha realitzat el mural amb els dos mapes sobre paper d’embalar i ara el col·locaran en una paret de l’escola per situar tot el trajecte que recorren els aliments que han estat investigant. Ja en podeu veure el resultat final!

Vols saber-ne més?

Les activitats formen part del projecte educatiu Menjadrets, una iniciativa d’Educació per a la Justícia Global que impulsem al districte de Nou Barris gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu: motivar l’alumnat a investigar què són les fruites i verdures, la procedència d’aquestes i la cadena que segueixen aquests aliments fins a arribar al menjador escolar.