Recuperem un espai natural per promoure l’economia social

DESOS Opció Solidària recupera un espai natural degradat per a promoure una iniciativa d’economia social a Sant Boi de Llobregat. L’objectiu: col·laborar en la creació de condicions de vida i treball dignes per a persones en situació d’atur i/o d’exclusió social. El proper diumenge 17 de novembre celebrarem un acte festiu, reivindicatiu i de presa de l’espai per al seu nou ús agrari i social.

El projecte Pla d’en Mas pretén recuperar l’antic espai -que duia el mateix nom- utilitzat per a usos extractius, abandonat des de fa dues dècades i en una situació de propietat incerta. Des de DESOS, volem compartir el convenciment que és possible avançar cap una societat millor, més justa i més solidària.

El punt de trobada serà la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, a les 10.30 hores del matí, per després anar caminant cap el Pla d’en Mas. Allí farem l’acte simbòlic de plantar uns arbres, fer uns parlaments i donar per iniciada la seva recuperació social. L’acte finalitzarà a les 14 hores.

Us hi esperem!

Per a més informació, clica aquí