Estrenem un documental sobre Central Parc a Can Batlló

documental CP 1

El proper dijous 24 de novembre presentarem per primera vegada un documental sobre Central Parc. El vídeo mostra la feina de cultiu de verdures i hortalisses ecològiques que impulsa la cooperativa i també parla de les tasques de recuperació d’espais en desús del Parc Agrari del Baix Llobregat i d’inserció sociolaboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

L’elaboració ha anat a càrrec de la productora audiovisual Intactes i exposa la lluita de Central Parc per oferir oportunitats a les persones que més ho necessiten. A més, ensenya com la cooperativa promou la salut comunitària amb productes frescos i naturals i incentiva un consum responsable que respecti la proximitat i la temporalitat.

La projecció del documental es farà a les 19 hores a Can Batlló (Sants, Barcelona) i  anirà acompanyada d’un col·loqui sobre la iniciativa anomenat Una economia cooperativa, solidària i sostenible és possible. L’encarregada d’impartir la xerrada serà una de les protagonistes del projecte: la Rebeca Segura. L’activitat tindrà una durada aproximada d’uns 45 minuts.

L’elaboració d’aquest documental sobre la cooperativa Central Parc està finançada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

Comissionat