DESOS s’adhereix a la Xarxa de Voluntariat de Sant Boi

La Xarxa de Voluntariat de Sant Boi és una iniciativa conjunta d’entitats i organismes locals que volem promoure el voluntariat a la ciutat. Quan parlem de voluntariat ens referim no només a una acció voluntària, sinó a un compromís social, quelcom més profund. Pensem en el voluntariat com una manera de compartir amb els altres, participar i estar connectat amb la comunitat, un mitjà per transformar la realitat que ens envolta. La nova web de la Xarxa es vol convertir en un Punt de Voluntariat Virtual, una eina de referència per a la difusió de les oportunitats de voluntariat existents a la ciutat.

Des de DESOS ens sumem a la Xarxa amb la voluntat d’establir sinèrgies, de fomentar la participació ciutadana i d’unir esforços que reverteixin en la tasca social que s’està desenvolupant a la ciutat. Suma’t tu també!

Foto_DESOS_arxiu    Foto_DESOS_base de dades retallada    Foto_DESOS_comptabilitat retallada    Foto_DESOS_monitor

Què puc fer jo?

  • Pensa com pots aportar el teu granet de sorra: què et motiva?
  • Consulta les oportunitats de voluntariat existents a la ciutat i participa!
  • Parla de la Xarxa al teu entorn!

Qui formem part de la Xarxa?

Associació Cultura Viva, Càritas Diocesana, Centre Obert Don Bosco – Salesians, Col·lectiu Suma, Creu Roja, DESOS Opció Solidària, Germanes Hospitalàries Sagrat Cor de Jesús – Complex Assistencial Benito Menni, Fundació Marianao, Iniciatives Solidàries, Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Servei Local de Català – CNL Eramprunyà.

Uneix-te!

Les entitats o organismes que vulguin formar part de la Xarxa s’hi poden posar en contacte mitjançant l’adreça de correu electrònic: voluntariatsantboi@gmail.com