Demanem la teva col•laboració per fer front al robatori de la nostra maquinària

Aquest cap de setmana hem patit un robatori al magatzem de la nostra cooperativa sense ànim de lucre Central Parc del Baix Llobregat. El valor de la maquinària sostreta i indispensable per al desenvolupament de les tasques diàries al camp supera els 6.000 euros. Ha estat un cop molt dur a les finances de la cooperativa que, en el seu primer any d’activitat, ha fet un gran esforç d’inversió per a adquirir tota la maquinària necessària per a la producció i el desenvolupament dels projectes socials.

ferran puig

Al magatzem, situat a la nostra finca de Ferran Puig dins del Parc Agrari del Baix Llobregat, s’hi guarda maquinària, eines i insums per al desenvolupament de les nostres activitats de producció i comercialització de verdures ecològiques, així com tot el material que utilitzem per a la formació de més de 30 joves i persones a l’atur, que ja fa mesos que participen en la gestió d’una finca col·lectiva per aprendre un nou ofici i millorar la seva situació de vulnerabilitat econòmica i social.

Tot i que la situació actual ens ha deixat en un moment de màxima fragilitat, el nostre objectiu és continuar endavant amb el nostre compromís social ara que comença l’estiu i el camp es troba en un moment de màxima producció. Necessitem tornar a comprar la maquinària sostreta (una bomba de reg, un motocultor, una desbrossadora i dues màquines per fer els tractaments fitosanitaris), així com substituir la porta i tanca del magatzem, que han estat trencades, augmentant-ne la seguretat.

Volem fer una crida per demanar la col·laboració solidària dels nostres socis, clients i amics per ajudar-nos a superar aquest cop tan dur i continuar endavant amb la nostra activitat. Si vols col·laborar, pots fer un donatiu al compte bancari de Desos Opció Solidària:

ES35 2100 3261 71 2200161339

Ahir vam interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra. En cas de recuperar el material sostret, tornarem els diners rebuts a totes les persones que han confiat en nosaltres i ens han donat el seu suport econòmic. Els Mossos han confirmat que hi ha hagut més robatoris. Des de DESOS i Central Parc mostrem la nostra indignació per uns fets que repercuteixen en contra del benestar de les persones més vulnerables, del sector agrari i de la recuperació econòmica del nostre país.

Moltes gràcies per la teva col·laboració