Fomentem el consum alimentari responsable a través d’una nova sèrie de vídeos

Acabem d’estrenar una sèrie de vídeos sobre col·lectius de consum alimentari responsable de Sants i de Nou Barris. La iniciativa presenta cooperatives de consum i treball com Userda 9 i L’Economat Social, horts veïnals autogestionats com EcoVincles, els productors i venedors agroecològics Terra Mullada, la fleca que produeix i elabora els productes amb farines saludables i de proximitat La Cistella del Pa i la verduleria i fruiteria ecològica Capità Enciam.

A més, en el marc d’aquest projecte, també hem preparat noves receptes ecològiques de temporada per afavorir el consum alimentari responsable i de proximitat. Ja tenim les receptes de tardor i hivern: xips de col Kale i torrades de Santa Teresa mireu quina bona pinta que tenen!

La iniciativa està vinculada amb la sèrie d’eco-receptes que vam impulsar amb la col·laboració de Central Parc, el xef Anay Bueno i altres projectes agroecològics com El Petit Bané, La Kloska, Mas Claperol i la botiga Tot a Granel, que torna a col·laborar amb el projecte d’enguany.