Engegem a Instagram la campanya #DesembreResponsable

Hem iniciat un projecte de sensibilització sobre el consum responsable juntament amb la cooperativa agrària Central Parc. L’objectiu és incentivar a la societat sobre hàbits de consum saludable que promoguin la sostenibilitat del planeta. Es tracta d’una campanya diària a l’Instagram de Desos i que sota l’etiqueta #DesembreResponsable recull fruites i verdures de temporada i proximitat, idees i receptes per cuinar a l’hivern i alternatives de consum de la mà d’entitats i associacions amigues.

La iniciativa s’emmarca en la fi del projecte educatiu sobre Consum Responsable que Desos ha dut a terme al llarg del 2019 i on han participat diversos col·lectius, escoles i instituts. Evitar el malbaratament alimentari, reduir el consum de plàstics, comprar de forma conscient prioritzant els productes de temporada i proximitat són algunes de les qüestions que s’ha tractat aquest any amb l’alumnat.

En un moment d’emergència climàtica com la que vivim, és perillós no prendre partit, és per això que des de Desos volem oferir un seguit de propostes que ajuden a fer front al canvi climàtic des de l’alimentació i el consum responsable. Per això us animem a unir-vos al #DesembreResponsable per plegades construir un món més sostenible.